Préselés és CNC élhajlítás

Egzakt megmunkálást és kiváló hajlítási pontosságot garantálunk.

Lézervágás

Rendelkezünk a szükséges eszközökkel és emberi erőforrással.

Gépalkatrészgyártás

Összetettebb feladatok zökkenőmentes kivitelezése nálunk megoldható.

Hegesztés egyedi és sorozatgyártás

Speciális igényeket, bonyolultabb kéréseket is tudunk fogadni.

Folyamatos innováció

A vállalkozás 2003. szeptember elején, Kecskeméten kezdte meg működését sorozatgyártással. Kezdetben Regametal Kft –vel közösen, kizárólag argon sorozathegesztés volt a fő profil, miszerint C&A áruházláncok polcrendszereit készítettük, festett, krómozott és matt krómozott kivitelekben a világ több részére exportálva. Később bővült a paletta autóipari gyártással, egészen pontosan kisszériás vonóhoroggyártással.

Fő tevékenységeink többek között, egyedi és sorozatgyártás, CNC élhajlítás, lemezvágás, Lézervágás Lv 20-as lemezig, lézervágott lemezek préselése, préselés 1000 Tonnáig , gépalkatrészgyártás, szénacél, nemesacél anyagokkal, kézi CO2 ív hegesztés- és AWI gépekkel és egy CO2 védőgázas hegesztő robottal, Egyedi pódiumok és acélcsarnokvázak gyártása.
Vevőorientáltság

A megrendelések jellemzően Kecskemétről és környékéről érkeznek. Az egyedi és a sorozatgyártás java részét a BOSAL, AUTOFLEX-KNOTT, PHOENIX-MECANO, SIEMENS (MERCEDES), STEELFLEX, HBPO Manufactoring Hungary Kft. (MERCEDES), ANTOLIN, MAGNA autó- és gépalkatrészeket gyártó és forgalmazó cégek megrendelései teszik ki. Ezek lehetnek nagy teherbírású, egyedi polcrendszerek, üzemen belüli szállító eszközök, több száz tonnás gépek áttelepítéséhez szükséges eszközök és egyéb gyártást segítő lakatosipari eszközök.

ISO minősített autóipari beszállítók vagyunk!
Megoldáskészség

Cégünk mérnökei, hegesztő és lakatos mesterei nagyfokú rutinnal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tervezést az előre gyártást és a helyszíni szerelést illetően. A gyors megrendelés, gyártás és a szűk határidő megköveteli, hogy a projektekben részt vevő dolgozók folyamatosan használják kreativitásukat, aminek eredményeként kiváló ötletek és megoldások születnek. Ennek köszönhető, hogy megrendelőink visszatérő vendégek nálunk, kiegészülve a tovább ajánlásokkal.

Kreativitás

Megrendelőink sokszor konkrét elképzeléssel rendelkeznek és a megvalósításhoz szükséges együtt gondolkodást kell biztosítanunk számukra, szem előtt tartva a vevők igényeit, de nem elfelejtve a dolgozóink véges teherbírását. Tervező csapatunk rendelkezik az acélszerkezet- és géptervezéshez szükséges kvalitásokkal és kompetenciákkal, valamint készségesen állnak a megrendelők rendelkezésére, a kérdéses probléma megfogalmazásától a termék üzemeltetéséig.


Rugalmasság

Szeretjük a kihívásokat, mi a problémában a lehetőséget látjuk és nem a lehetőségben a problémát. Folyamatos fejlődés fenntartása érdekében mindig szívesen vállaljuk az újabb kihívásokat az egyedi megrendeléseket és elképzeléseket, melyek új feladatot jelentenek és addig még ismeretlen területre vezetnek.

Mérnöki precizitás

Jó dolgot, jó dologból a legkönnyebb készíteni. Cégünk ellenőrzött beszállítóktól szerzi be az alapanyagokat, akikkel folyamatosan tartva a munkakapcsolatot, általában nagyobb kedvezménnyel kapjuk a termékeket, így jelentős anyagár csökkentést tudunk biztosítani a megrendelőnek. Rendkívül fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat és a humánus bánásmódot, miszerint a jó szó sokkal többet ér, mint bárminemű dorgálás.

Kérdése van?  migametall@migametall.hu