Csarnokváz

Kezdőlap » Csarnokváz
Migametall

Hatékony rendszer...

Magyarországon egyre népszerűbb, sokak által alkalmazott építési mód az acélvázas könnyűszerkezetes épületek. Raktárak, műhelyek és csarnokok ötventől akár több ezer négyzetméteres befogadó területtel. Egyszerű Lindab, vagy akár többszörösen szigetel szendvicspanel oldalfalakkal. Nem véletlen, hogy rendkívül keresetté vált, leginkább a környezettudatos, fenntartható építkezést támogatók körében. Igen hatékony rendszer mind az épület rugalmasságában és az építkezés gyorsaságában. Harmadannyi idő alatt kivitelezhető, mint a hasonló célt szolgáló beton vagy téglaépület. A vállalkozások sokszínűségéből adódó áttervezési, bővítési kérdések is gyorsabban és olcsóbban megoldhatóak. Nagyobb belmagasság és szélesség érhető el, mint tégla társainál.

Kulcsrakész...

A technológia felhasználásának csak a képzeletünk szab határt. Sokszor, már meglévő csarnokokban szükséges létrehozni egy különálló helységet, MEO vagy mérőszobát, vagy csak a jobb helykihasználás miatt egy egyszerű emeletet. Sokszor mondták már, hogy „felfelé ingyen van”. Cégünk az ötlet megszületésétől helyi tanácsadással, a teljes tervezésen és kivitelezésen át a „kulcsra kész” átadásig biztosítja, hogy a megállapodott határidőre és minőségben szolgálja vállalkozása sikerét az új fejlesztés.

Szakértelem...

  • Cső vagy zártszelvény, IPE vagy HEA szögprofilok.
  • Akár 18m maximális szálhosszból (beltéri, kültéri daruzással).
  • Helyszíni oldható kötésekkel, metrikus csavarokkal.
  • Műanyag nyílászárókkal, hő és hangszigetelt kivitelben.
  • Festés, horganyozás, világítás, klimatizálás.
  • Teljeskörű felületkezelési munkák.

Akár 18 méteres szálakat is könnyedén feldolgozunk daruzott gyártócsarnokunknak köszönhetően. A mai fémipar követelményeinek teljesen megfelelő modernizált gépparkunknak köszönhetően minden folyamatot, legyen az hegesztés, lézervágás, élhajlítás, préselés házon belül végzünk.

Felkeltettük az érdeklődését?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÉG MA!​