Ütközésvédők

Kezdőlap » Ütközésvédők
Migametall

Megfelelő védelem...

Raktárak, gyártó vagy termelőüzemek mindennapos működése ma már elképzelhetetlen lenne balesetmentes, biztonságos munkaterületek nélkül. Amennyiben a raktárban, termelőüzemben vagy csarnokon belül gépesített anyagmozgatási tevékenység folyik, úgy az anyagmozgatási folyamat aktív elemei az anyagmozgató eszközök, mint például a kézi hidraulikus emelő, targonca, vontató és vontatmány.Használatuk során elkerülhetetlen az emberi tévedés. Ilyen esetekben a raktári állvány vagy polcrendszer, galériás állványrendszer, karos és szálanyag tároló állványok, soros raklapos, bejárható raklapos állványok, átfolyó görgős állványok, pódiumok, kézi polcos állványok, valamint a raktár vagy üzemcsarnok épületét, annak oszlopait, falát esetleg a raktár vagy üzemcsarnokban telepített csarnokiroda, műhelyiroda vagy belső ház oldalát fizikai úton védeni szükséges.

Biztonság....

A kárveszély minimalizálására, a konkrét kár megelőzésére szolgálnak az ütközésvédők, melyek erőteljes színekkel jól láthatóan jelzik a veszélyes területeket és sarkokat. A „jobb félni, mint megijedni'' elvét követve professzionálisan előzheti meg a költséges javításokat és karbantartásokat, emellett hatékonyan védheti munkatársait, berendezéseit és szállítóeszközeit.

Igény szerint...

A fém ütközésvédelmi elemeket (sarokvédő, oszlopvédő, állványkeret védő) szabványos, sztenderd, de akár a legextrémebb ügyféligények szerint is készülhetnek, de legfontosabb, hogy jól válasszuk meg az anyagvastagságot. Minél nagyobb az ütközésvédő (sarokvédő, oszlopvédő, állványkeret védő) anyagvastagsága, annál nagyobb az ütközésvédelmi szerepe. A sztenderd 15 mm-es anyagvastagság mellett technológiánk lehetővé teszi az akár 25 mm-es falvastagságú ütközésvédők legyártását is.

Felkeltettük az érdeklődését?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÉG MA!​