Kanban rendszer

Kezdőlap » Kanban rendszer
Migametall

Teljesen egyedi...

Tervezésnél testre szabható, termelést segítő eszköz. Lehetővé teszi az alapanyag rendszerezését és az utánpótlási igények feltérképezést. Számos gyártási területen használható és alkalmazható, ahol több alkatrészből kell összeállítani a terméket. Kanban rendszer alkalmazásával átláthatóbb és gyorsabb a gyártás, sokkal követhetőbb az alkatrész utánpótlás, mert a keletkező igények hamar feltűnnek. Teljesen egyediek, különféle igények szerint lehet nagy- vagy közepes teherbírású, kis szekrény- vagy épp szoba méretű is. A dobozok megvezetéséről és továbbításáról normál, vagy peremes görgősorok gondoskodnak. A súly és méret függvényében változik számuk, anyaguk és teherbírásuk.

Ipari kivitel...

Vékonyfalú 30x30x2 zártszelvényekből és csövekből fixre hegesztve. Görgős sínekkel szerelve, 3-4 fokos lejtésben. A RAL színskálából bármelyik színében kérhető. Elválasztó-megvezető profilokkal biztosítjuk, hogy a betárolt doboz akadálymentesen gördülhessen. Kialakítás szerint lehet egy irányba lejtve, két irányba lejtve (visszatérő ággal), teljes polcozással, részleges polcozással (pl.: alsó 50cm ráccsal vagy lemezzel borítva). Fixen rögzített, vagy fékezhető ipari kerekkel, targoncával emelhető kivitelben. Teljesen egyedi igények szerint, nagy darabszámban is rendelhető.

Széles választék...

Termékünk folyamatos kapcsolattartással és egyeztetéssel készül, egészen az alapötlet kigondolásától a tervezés-gyártáson keresztül a végleges összeszerelésig. A helyszínre szállítást megegyezés szerint cégünk vagy a megrendelő is elvégezheti. A végleges kialakításhoz segítségünkre lehetnek a korábban gyártott kanban kocsik széles választéka. Lemez alkatrészei költséghatékony és időtakarékos CNC technológiával készülnek, mind a lézervágás, mind az élhajlítás tekintetében kecskeméti telephelyünkön, minősített szakember gárdával.

Felkeltettük az érdeklődését?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MÉG MA!​